Liv Bente og Hilde deler sine beste reisetips

Liv Bente (t.v.) og Hilde deler sine beste reisetips med deg.

Gosolo gir deg gode reisetips og inspirasjon til din neste drømmereise!

Bloggen drives av Liv Bente  Tidemann og Hilde Sørby, to gode venninner som elsker å reise og oppleve nye steder, mennesker og kulturer.

Vi reiser så ofte vi kan, men siden begge er i full jobb, begrenser det seg selv.  Nettopp derfor er det viktig for oss å få mest mulig ut av hver eneste tur i inn- og utland. Og vi er RÅ på å gjøre research til reisene våre. Det sier iallfall de som har vært med oss på tur – og vi velger å tro dem 🙂

Sikkert er det iallfall at vi sjelden drar på tur uten å være godt forberedt. Vi vil jo ikke gå glipp av noe, enten det er populære turistattraksjoner, en ny restaurant, en vakker strand eller skjulte perler.

Det betyr likevel ikke at vi planlegger reisene våre minutt for minutt, og det er alltid rom for impulsivitet.

Vi gir deg våre beste reisetips

På reisebloggen vår kan du lese om noen av våre reisefavoritter. Dette er ingen komplett reiseguide, men vi viser deg våre aller beste tips om byer, shopping, strandliv, spisesteder og mye mer. Det er ikke alltid ting svarer til forventningene, og da vil vi selvsagt også fortelle deg hva du bør styre unna.

Hvis du er som oss, har du alltid en reise på gang. Vi håper at våre tips kan være til inspirasjon 🙂

Vil du bli Gosolo gjesteblogger?

Er du glad i å ta bilder når du er på tur, har du mulighet til å være gjesteblogger for Gosolo.  I tillegg til denne bloggen er vi også på Facebook og Instagram. Du får ta over alle våre digitale kanaler så lenge reisen din varer.

Vi legger ikke lista så høyt, så du kommer langt med et mobilkamera og noen tips og gode historier.

Er du interessert? Da håper vi å høre fra deg